Primaria Cuza Voda Calarasi

Stiri si noutati

  • Publicatie casatorie BRACACIU CONSTANTIN

    - Detalii

  • ANUNT COLECTIV pentru comunicare prin publicitate Nr.2550/27.06.2018

    - Detalii

  • Comunicare de acceptare Marcu Vasile

    - Detalii

  • Oferta Vanzare Popescu Garabet Alexandru

    - Detalii

  • Oferta Vanzare Titrade Vasile

    - Detalii

  • Oferta Vanzare Vasile Vasile

    - Detalii

  • Comunicare de acceptare Mihai Ionel

    - Detalii

  • Oferta Vanzare Toma Iordan

    - Detalii

  • Nomenclatura stradala

    - Detalii

GDPR Primaria Cuza Voda Calarasi

Comuna Cuza Voda – judeţul Călăraşi, în calitate de operator de date cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare, are obligaţia de a respecta caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane. De asemenea, are obligația de a administra, în condiţii de siguranţă, bazele de date anume create pentru îndeplinirea atribuţiilor legale ce-i revin şi de a asigura persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, drepturile anume prevăzute în REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE


LINK-uri UTILE

1.Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

2.Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor (AEPD) – www.edps.europa.eu

3.Comitetul European pentru Protecția Datelor – www.edps.europa.eu

4.Comisia Europeană https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en



Cerere pentru exercitarea dreptului la acces privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Descarca
Cerere pentru exercitarea dreptului la opozitie privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Descarca
Cerere pentru exercitarea dreptului la portabilitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Descarca
Cerere pentru exercitarea dreptului la restrictionare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Descarca
Cerere pentru exercitarea dreptului la stergere privind prelucrarea datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”)
Descarca
Dispozitie privind desemnarea responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal din cardul primariei comunei Cuza Voda, judetul Calarasi, doamna Nica Mioara Daniela
Descarca
REGULAMENT 679/27.04.2016
Descarca

 

NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CLICK AICI